tisdag 10 januari 2012

”Att vända blad” är upp till läsaren/betraktaren.

När centerpartisterna i Strängnäs vill ”vända blad” så är det en önskan, förhoppning och förslag, i första hand till sina samarbetspartners i majoriteten att stryka ett streck över det som varit dvs Konsultskandalen. Miljöpartiet, Folkpartiet och Socialdemokraterna har klarlagt att de har fortsatt förtroende för kommunstyrelsens ordförande Jens Persson. Därmed vill majoriteten i Strängnäs ”vända blad” och gå vidare, med påståendet att allt har genomförts för kommunens bästa.
Nu tycker ju jag inte att allt har genomförts för kommunens bästa. Att ljuga och mörklägga kan aldrig vara till någons bästa. Förtroendet för den styrande majoriteten finns inte och dessvärre är förtroendet för Strängnäs kommun också skadat.
Att ”vända blad” är upp till läsaren/väljarna och personligen ser jag ingen anledning att vända blad. Den styrande majoriteten för inte Strängnäs kommun framåt. Välfärdsområdena skola, vård och omsorg har kraftigt åderlåtits så jag föreslår Time Out för majoriteten tills 2014, så får vi se om väljarna vill ”vända blad”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar